El Descens del Xúquer celebra la seua 61 edició este cap de setmana

La mítica prova Descens del Xúquer celebrarà este cap de setmana, els dies 10 i 11 de juny, la seua edició número 61 on participaran més de 300 esportistes procedents de tot el món.

En esta ocasió, l’organització ha fet un pas per a internacionalitzar la prova amb la participació de palistes procedents d’Espanya, Portugal, França, Bielorússia o Itàlia. Així, participaran els clubs Alhandra Sporting Club, Setubal, Crestuma, de Portugal; Kayak Terre Camargue Montpelier, de França; Succes 7 Ardeche, de Francia i Bielorússia; i Amici del Fiume, d’Itàlia.

Així mateix, l’organització també ha plantejat dos descensos populars oberts al públic perquè recórrega el riu Xúquer en piragua o en SUP.

En la modalitat competitiva, la prova es dividirà en dos etapes amb un recorregut total de 19 quilòmetres.

Representants del P.P. Antella, Scooter Algemesí, C.P. Silla, C.P. Cullera, R.C.N. Castelló i C.N. Vila Joiosa formaran la representació de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana.

Esportistes del C. Fluvial de Lugo, C.D. Los Duendes (Salamanca), Cantabria Multisport, Las Grajas (Cuenca), C. Los Rancheros (Guadalajara), Thader Kayak de Cieza, E.P. Aranjuez, Canoe Valladolid, C.D. Tudela, Rias Baixas, C.P. Sicoris (Lérida), Círculo Mercantil de Sevilla, Piragüismo Granada i C. Natación Helios es desplaçaran fins a terres valencianes per a participar el Descens del Xúquer.

Scroll to Top