Pau Sánchez guanya la primera edició del Concurs Fotogràfic 8M de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana

Pau Sánchez, amb la seua fotografia “Comentaris post competició”, va aconseguir el primer premi en el I Concurs Fotogràfic 8M convocat per la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana.

El certamen, que ha reunit una gran quantitat de fotografies en les quals es va commemorar la importància de la presència de les dones en tots els estaments del nostre esport, ha resultat un gran èxit de participació.

La captura de Pau Sánchez va aconseguir 20 punts, el màxim de les puntuacions, després de les valoracions tant de l’equip de comunicació federatiu com pel Comité Dona i Piragua de la Federació.

En segon lloc, amb 18 punts, ha sigut per a Vicente Badía, mentre que la imatge de Lidia Zornoza, amb 17 punts, ha sigut valedora del tercer lloc del certamen en el qual s’ha promocionat l’esport i la dona.

Pau Sánchez, com a primer classificat, s’ha fet mereixedor d’una pala. Vicente Badía, per part seua, ha aconseguit un conjunt de licres com a premi al seu bon treball i Lidia Zornoza, un pol de la Federació.

Juan Antonio Cinto, president de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, ha valorat molt positivament el concurs: “Este certamen ha demostrat el compromís de tots i totes les que integrem la Federació a aconseguir una societat igualitària en la qual les dones i els homes compartisquen protagonisme”.

“La nostra societat, i la nostra Federació en concret, està fent un important esforç per a aconseguir l’anhelada igualtat de totes les persones i este concurs només fa que confirmar el nostre compromís”, ha acabat el president.

Scroll to Top