El Club Nàutic La Vila Joiosa triomfa en la seu de la Pobla de Farnals de la Lliga de caiac de mar

El Club Nàutic La Vila Joiosa va mostrar el seu potencial el passat cap de setmana durant la celebració de la seu de la Pobla de Farnals de la Lliga de caiac de mar pujant al primer lloc del medaller.

De fet, el Club Nàutic La Vila Joiosa va obtindre un total de 10 títols, set subcampionats i tres medalles de bronze. Uns guarismes que va permetre a l’entitat ocupar el primer lloc en el medaller i en la classificació general.

El Real Club Nàutic Dénia va ser segon en el medaller gràcies als seus sis ors, tres plates i tres bronzes. El Club de Piragüisme Pobla Marina, que va actuar com a local, va ser tercer amb un total de cinc ors, cinc plates i sis bronzes.

En la classificació general per clubs, el Club Nàutic La Vila Joiosa, amb 393 punts, va ascendir fins al primer lloc. El Club de Piragüisme Pobla Marina i el Real Club Nàutic de Castelló van ser segon i tercer, respectivament.

Finalment, en la competició de joves promeses, el Real Club Nàutic de Castelló va ser primer, per davant del Club de Piragüisme Pobla Marina i el Real Club Nàutic Dénia.

Scroll to Top