Nova concentració de la selecció femenina de caiac pol de la Comunitat Valenciana en la Marina Burriananova

Dissabte passat es va tornar a celebrar una nova concentració, setena de la temporada, de la selecció femenina de caiac pol de la Comunitat Valenciana per a continuar perfeccionant la volta al treball.

Nuria Fernández, Mar Andreu i Esperanza Garritos, de Club Alaquàs KP; Lydia Romeu, Inma Navarro, Ana García i Freia Belda, del Club Picassent KP; i Blanca Martí i Alexandra Ilie, del Club Regates Borriana, van participar en la jornada esportiva. També va acudir Ariadna Hoyo, del Club Alaquàs KP, que no va poder participar per una lesió en un dit de la mà.

Durant la concentració, el tècnic Eduardo Pérez va aprofitar per a practicar jugades i exercicis individuals. Més tard va arribar el moment d’entrar en joc amb diversos partits contra l’equip sub-21 del Club Regates Borriana.

El seleccionador es va mostrar molt content pel treball realitzat per les jugadores i per l’entusiasme i motivació que van mostrar malgrat l’absència de competicions oficials.

La COVID-19 va tornar a ser protagonista en la concentració, ja que tots els membres de l’equip van respectar les normes marcades en el protocol per a garantir la seguretat de tots.

La pròxima cita se celebrarà el pròxim 16 d’octubre de nou en les instal·lacions de la Marina Burriananova.

Scroll to Top