Els valencians Javier Arego, Pablo García i David Beltrán participen en una concentració de la selecció nacional sub-21 de caiac pol

Els palistes Javier Arego, Pablo García i David Beltrán, tots ells pertanyents a la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, van participar el passat cap de setmana en la primera concentració de la selecció nacional en categoria sub-21 de caiac pol, que va tindre lloc en la Marina Burriananova.

Javier Arego i Pablo García, tots dos del Real Club Nàutic de Castelló, i David Beltrán del Picassent Caiac Polo, es van posar a les ordres del seleccionador Gonzalo García i el seu suport en l’aigua Nuria Canyes, tots dos del Club Alaquàs Caiac Polo, per a preparar juntament amb la resta de convocats la presència de l’equip nacional en el Mundial de Roma, que es disputarà l’any vinent.

Després d’aquesta cita mundial que se celebrarà a l’abril de 2021, el combinat nacional continuarà preparant-se per a la disputa del Campionat d’Europa, que tindrà lloc en les instal·lacions de Borriana durant el pròxim estiu.

El grup d’aquesta selecció ja ha demostrat la seua capacitat per a estar entre els millors. No en va, durant l’estiu de 2019 ja van aconseguir el quart lloc en l’Europeu de Coïmbra (Portugal).

De nou, com succeeix en les concentracions autonòmiques, els responsables de la Marina Burriananova així com la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana van vetlar pel compliment de totes les mesures de seguretat per a seguir amb la lluita contra la pandèmia provocada per la COVID-19.

Scroll to Top