Més de 120 esportistes d’11 clubs de la CV gaudeixen de la segona prova de la Lliga de surfski i caiac de mar celebrada al Campello

El Club Nàutic Campello va acollir el diumenge, 22 de maig, la segona prova autonòmica de caiac de mar i surfski on van participar un total d’11 clubs procedents de tot el territori autonòmic.

Més de 120 palistes van competir en la prova autonòmica, pertanyent al calendari de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, que va comptar amb unes condicions perfectes amb una mar en calma i un vent de baixa intensitat.

En la classificació per clubs, el Club Nàutic La Vila Joiosa va acabar en la primera posició després de sumar un total de 563 punts. El Real Club Náutico de Castellón, amb 373 punts, i el Club de Piragüismo Pobla Marina Kayak de mar, amb 181, van ocupar els dos altres dos llocs del podi.

També es van donar cita en la prova esportistes del Real Club Náutico Dénia, Club Náutico Canet d’En Berenguer, Club Piragüismo Silla, Club Náutico Campello i Club Deportivo Puerto de Alicante.

Scroll to Top