Bárbara Pardo, Lidia Zornoza, Sergio Domínguez i Jaume Martínez representen a la Comunitat Valenciana en diferents cites nacionals i internacionals

Bárbara Pardo, Lidia Zornoza, Sergio Domínguez i Jaume Martínez, tots ells de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, viuran algunes de les cites més importants del calendari nacional i internacional gràcies al seu excel·lent rendiment.

Bàrbara Pardo, de la Penya Piragüista Antella, ha sigut una de les representants espanyoles que han acudit a la Copa del Món de sprint olímpic que s’ha celebrat a la ciutat txeca de Račice. De fet, la palista de la Comunitat va disputar el K4 500 metres al costat de les seues companyes Elisa Zapata, Miriam Vega i Carla Corral aconseguint el nové lloc en la competició internacional.

D’altra banda, Lidia Zornoza, de l’Scooter Club Algemesí, ha aconseguit grans resultats en el procés selectiu de sprint el que li ha valgut per a ser una de les classificades en el Campionat d’Europa Júnior i Sub-23, que es disputarà a Belgrad (Sèrbia) del 23 al 26 de juny.

Finalment, Sergio Domínguez i Jaume Martínez, del Club Piragüisme Silla, participaran en la Concentració Nacional de cadets en l’Embassament de Trasona a Astúries els dies 4 i 5 de juny. El seu excel·lent rendiment com a equip en la Copa d’Espanya de Joves Promeses els ha servit per a rebre la convocatòria nacional i posar-se a les ordres del tècnic Ángel López.

De fet, Domínguez i Martínez, en el K-2 500 metres, van conquistar la medalla de plata. A més, en la competició individual en la final A de la categoria cadet A, Domínguez va ser quart i Martínez, sisé, en la Copa d’Espanya de Verducido.

Scroll to Top