L’Assemblea General Ordinària de la Federació de Piragüisme de la CV aprova per unanimitat els pressupostos de l’any 2023

L’Assemblea General Ordinària de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana va aprovar el 10 de desembre passat els pressupostos previstos per a la temporada 2023 que està a punt de començar.

Un any més, els representants de l’Assemblea van mostrar el seu suport unànime al pressupost durant la reunió mantinguda a les instal·lacions del Club Nàutic la Vila Joiosa.

Durant la cita, es va aprofitar per presentar la nova distribució dels diferents comitès i de les persones responsables d’aquests, que ja estan treballant en els seus respectius reglaments i competicions perquè comenci la temporada amb normalitat al gener.

Juan Antonio Cinto, recentment reelegit president del piragüisme de la Comunitat Valenciana, va agrair a totes les persones participants la seva assistència i confiança en el projecte que es desenvolupa des de fa 22 anys.

“Estic molt content que sortíssim de l’Assemblea amb tot aprovat per unanimitat, ja que demostra que seguim treballant en equip per millorar el nostre esport”, va explicar Cinto.

Scroll to Top