La primera concentració de la modalitat de surfski de l’any, un èxit malgrat les condicions meteorològiques

Els passats 26 i 27 de febrer va tindre lloc la primera concentració de surfski del 2022, a la qual van acudir les/els palistes del programa de tecnificació en categories Juvenil i Sub23, a més d’Infantils i Cadets, entre els quals es formarà el grup de seguiment.

Entre els esportistes que es van donar cita en les Escoles de la Mar estaran els que finalment integren el grup de seguiment de la present temporada que acaba de començar.

Les jornades, malgrat les condicions meteorològiques, es van desenvolupar amb normalitat amb gran entusiasme per part dels palistes convocats com dels tècnics responsables.

En el primer dia de treball, que va començar el dia ennuvolat i amb una mar de fons incòmode, es van realitzar tres grups d’entrenament segons la categoria. Després de quasi una hora i mitja en l’aigua, es va passar a l’aula per a revisar aspectes tècnics i unificar criteris per a les sessions d’aigua, com els ritmes i els objectius.

Després del dinar, els palistes van tornar a l’aigua amb un entrenament curt de una hora de duració i, per a acabar, es van tornar a repassar aspectes bàsics d’entrenament.

El diumenge, amb un dia més afable i una mar ja més interessant, van seguir les proves de vaixells d’equip amb un entrenament de llarga distància, amb sèries variades de diferent intensitat durant 18 quilòmetres.

Finalment, es va fer un entrenament en sec per a veure aspectes físics i motrius dels diferents palistes i es van tornar a repassar aspectes tècnics, acabant amb un repàs global d’objectius.

Scroll to Top