La Marina Burriananova reuneix l’elit nacional del caiac pol femení

La selecció espanyola femenina de caiac pol s’ha concentrat durant el passat cap de setmana a Borriana per a seguir amb la seua preparació de cara a les pròximes cites internacionals. Les jugadores s’han allotjat en les Escoles de la Mar i s’han exercitat en les instal·lacions de la Marina Burriananova.

El Campionat d’Europa del pròxim mes d’octubre es presenta com el gran objectiu d’este grup d’esportistes, que va comptar amb la representació de quatre jugadores pertanyents a la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana. Nuria Cañas i Mar Andreu, del Club Alaquàs KP, y Lydia Romeu i Inma Navarro, del Club Picassent KP, van ser les jugadores de la nostra autonomia.

Durant la cita, la selecció ha treballat més de nou hores en l’aigua per a arribar en les millors condicions a l’Europeu, on l’objectiu és penjar-se una medalla.

La pròxima reunió d’este grup de jugadores se celebrarà el mes vinent de juliol, però serà en el terreny de joc, ja que disputarà un torneig a la ciutat alemanya d’Essen.

Scroll to Top