El Club Regatas Burriana destaca en el III Torneig de la Lliga Nacional de caiac pol

El Club Regatas Burriana ha sigut l’equip més destacat de la Comunitat Valenciana en el III Torneig de la Lliga Nacional de caiac pol en les categories de Segona Divisió Sènior Absoluta i Tercera Divisió Sènior Absoluta.

En Segona Divisió, l’equip de Borriana va finalitzar en una meritòria tercera plaça de la cita esportiva, la qual cosa li permet situar-se a un punt de les places d’ascens a Primera Divisió.

Els resultats de l’última seu a Arcos de la Frontera dins de dos setmanes decidirà els llocs finals en la classificació general i els ascensos de categoria.

D’altra banda, el Club Alaquàs KP també es va esforçar per a aconseguir un dels llocs de mèrit, encara que finalment va haver de conformar-se amb la sisena posició en la general.

Mentrestant, en Tercera Divisió, el Club Regatas Burriana va complir amb la seua comesa i va acabar segon en la cita esportiva. Este resultat li va valdre per a guanyar-se el dret a jugar la pròxima temporada en Segona, encara que haurà d’esperar que els seus companys de Segona aconseguisquen l’ascens per a poder pujar.

Scroll to Top