La Marina Burriananova acull l’última jornada de la Primera Divisió Absoluta Iberdrola de la Lliga Nacional de caiac pol

Este cap de setmana conclou una apassionant temporada de la Primera Divisió Absoluta Iberdrola la Lliga Nacional de caiac pol. I les instal·lacions de la Marina Burriananova seran testimoni de l’últim torneig d’esta competició, que reuneix els millors equips del territori nacional.

El Club Regates Burriana, el Club Picassent KP i el Club Alaquàs KP seran els representants de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana en esta cita esportiva, que posarà punt i final a una campanya marcada per la pandèmia provocada per la COVID-19.

A més dels representants autonòmics, també participaran el Club Piragüismo Penedo TEimporta, el Alberche Kayak Club, el Club Piraguamadrid, el Club Madrileño Ciencias, el Club Piragüismo Ciudad de Lugo, el Club Copacabana de Piragüismo i el AD Pinatarense.

En definitiva, tres clubs valencians, tres madrilenys, un murcià i tres gallecs es jugaran el títol en esta última competició de la Lliga Nacional de caiac pol.

Scroll to Top