El Club Alaquàs KP i el Club Picassent KP acaben en el podi de la Primera Divisió Absoluta Iberdrola de la Lliga Nacional de caiac pol

El Club Alaquàs KP i el Club Picassent KP han acabat en segona i tercera posició, respectivament, en la Primera Divisió Absoluta Iberdrola en la Lliga Nacional de caiac pol després de l’última competició disputada en les instal·lacions de la Marina Burriananova.

El Club Alaquàs KP ha realitzat una gran temporada amb bons resultats que li han permés acabar en segona posició de la classificació general i aconseguir el bitllet per a disputar el Campionat d’Europa, on participaran els millors clubs del continent a partir del mes de setembre.

D’altra banda, el Club Picassent KP ha anat en clara millora al llarg de la temporada. De fet, encara que va començar en sisena posició la temporada va anar millorant a poc a poc fins a aconseguir la tercera plaça final. L’equip valencià, no en va, este cap de setmana ha aconseguit el subcampionat en la Marina Burriananova.

Finalment, el Club Regatas Burriana ha finalitzat en setena posició en la seua primera temporada amb un equip compost íntegrament per jugadores del propi club.

De nou, com ja és habitual, la competició ha transcorregut amb èxit gràcies a la capacitat organitzativa de la Marina Burriananova i de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana.

Scroll to Top