La delegació de la Comunitat Valenciana obté set títols, un subcampionat i quatre bronzes en la Copa d’Espanya de Talavera de la Reina

La delegació de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana ha aconseguit un total de set títols, un subcampionat i quatre medalles de bronze en la Copa d’Espanya de marató i mitja marató, celebrat el passat cap de setmana a Talavera de la Reina.

En la Copa d’Espanya de marató, Sergio Domínguez, del Club Piragüisme Cullera, en cadete K-1 3800m.; Marc Martínez, del Scooter Club Algemesí, en juvenil K-1 3800m.; José Francisco Peris, del Club Piragüismo Silla, en senior K1 L3 3800m.; i Cayetano Sánchez, del Club Piragüismo Silla, en senior KS1 (Especial) 3800m.; es van pujar fins al primer escaló del podi en les seues respectives categories.

Mentrestant, en veterans, Joaquín Peris y Vicente José Tortajada, en veterans 40-49 K-2, y José Vicente Giner y Ángel Gómez, en veterans 65-69 K-2, tots ells de la Peña Piragüista Antella, triomfaren amb el primer lloc. En veterans 65-74 K-1, Joaquín Roig, del Scooter Club Algemesí, també va aconseguir l’èxit amb el primer lloc en la seua categoria.

Scroll to Top