El Club Alaquàs KP i el Club Picassent KP acaben en segona i tercera plaça en el III Torneig de la Primera Divisió Absoluta Iberdrola

El Club Alaquàs KP i el Club Picassent KP van aconseguir la segona i tercera posició, respectivament, en el III Torneig de la Primera Divisió Absoluta Iberdrola de la Lliga Nacional de caiac pol, que es va disputar aquest cap de setmana en les instal·lacions de la Marina Burriananova.

Els dos equips de la Federació de la Comunitat Valenciana tenen molt a prop els seus objectius per a la present temporada a falta només d’una jornada per a la conclusió. De nou, la Marina Burriananova serà la seu del tancament de la campanya els dies 3 i 4 de juliol.

De fet, l’Alaquàs té pràcticament assegurada la segona posició en la general que li permetria accedir a l’europeu. Mentrestant, el Picassent, gran revelació de l’any, tractarà d’assegurar-se la tercera plaça en la general.

D’altra banda, el Club de Regatas Burriana, amb l’equip més jove de la competició, continua lluitant per a aconseguir la huitena plaça en la general a final de la temporada.

Scroll to Top