Josep Murillo, Diego Guinot, Pablo García i David Beltrán, premiats en la Gala de l’Esport 2023 YoSoyNoticia

Josep Murillo, Diego Guinot, Pablo García i David Beltrán, representants de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana i membres de la selecció nacional sub-21 de caiac pol, van ser premiats ahir en la Gala de l’Esport 2023 de YoSoyNoticia.

Els quatre representants valencians van formar part del combinat nacional sub-21 que es va adjudicar la medalla d’or en el Campionat del Món de caiac pol a França el mes d’agost passat.

Josep Murillo i Diego Guinot, del Club Alaquàs KP, Pablo García, del Real Club Nàutic Castelló, i David Beltrán, del Club Picassent KP, són l’exemple del bon treball que s’està realitzant en la Federació Autonòmica.

El propi Gonzalo Ruiz, director tècnic del programa de tecnificació KP de la Federació de Piragüisme de la CV, ha expressat la seua satisfacció davant els èxits dels representants valencians: “Crec que estem en un moment molt bonic i molt difícil alhora en el nostre esport de caiac pol. Els èxits que estem tenint per part de moltíssims jugadors i jugadores valencians es deuen al suport i treball en col·laboració entre esportistes, clubs i federació”.

“Això unit a l’esforç dels esportistes i al dels entrenadors formats i professionals amb el treball diari donen els seus fruits”, ha agregat.

D’altra banda, va agrair el suport al piragüisme d’estes iniciatives: “Esta gala d’esports que ells bé diuen “esports més meritoris” recolza a estos esports que tenen tantes dificultats però que requereixen possiblement més sacrificis que els esports convencionals”.

“Es fa un gran esforç en el tema econòmic i a tindre instal·lacions de qualitat on celebrar competicions, ja que sense ajuda pública o privada no podem aconseguir-les, i crec que és una cosa que hem d’aconseguir, continuar augmentant seus, centres de tecnificació, clubs,… per a no baixar d’on estem: el més alt del caiac pol nacional”, ha acabat Ruiz.

Scroll to Top