El Real Club Nàutic Torrevieja aconsegueix el primer lloc en la prova inaugural de la Lliga de Barco Dragón de la CV

El Real Club Nàutic Torrevieja va aconseguir este cap de setmana la primera posició en la classificació general per clubs de la prova inaugural de la Lliga de Barco Dragón de la Comunitat Valenciana, celebrada a Torrevieja.

De fet, el club local va sumar un total de 158 punts en la classificació general per davant del Real Club Nàutic de Castelló, amb 153, i el Club Nàutic de la Vila Joiosa, amb 140. El Club de Vela Marina València Sailing Club va tancar la taula amb 124 punts.

Mentrestant, en el medaller, també el Real Club Nàutic de Torrevieja va eixir victoriós, ja que va aconseguir un total de quatre títols, un subcampionat i dos bronzes. El Real Club Nàutic de Castelló, amb dos ors i tres plates, i el Club de Vela Marina València Sailing Club, amb dos ors i dues plates, li van acompanyar en el podi del medaller.

Des de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana es vol felicitar a totes les persones participants, així com als organitzadors d’esta seu, en esta competició de Barco Dragón, que compleix la seua quarta edició.

Scroll to Top