Gran actuació del Club Alaquàs Caiac Polo en el Campionat d’Espanya de joves promeses

Gran actuació del club Alaquàs Caiac Polo en el Campionat d’Espanya de joves promeses, demostrant el gran treball i esforç del club per promoure l’esport del caiac pol en categories inferiors.

L’equip sub21 masculí va aconseguir, després de molts anys de treball i esforç, tornar al més alt de la categoria sub21 aconseguint la medalla d’or en el campionat sense perdre ni un partit de la competició.

L’equip sub16 va aconseguir també trepitjar el tercer escaló del podi i penjar-se la medalla de bronze, que tanca el fermall a una temporada molt bona per part de l’equip i els seus jugadors i jugadores.

L’equip sub21 femení, un equip jove però amb moltes ganes de millorar i de continuar pujant escalons, va acabar en una meritòria cinquena plaça, amb l’objectiu ja per a l’any que ve d’aconseguir una anhelada medalla.