Excel·lents resultats dels representants de la CV en el Campionat d’Espanya de rius i maratons

Els esportistes de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana van obtindre excel·lents resultats en el Campionat d’Espanya de riu i maratons, que es va disputar en la ria de Villaviciosa, que va posar a prova als participants per la dificultat de les marees, l’aigua salada, els corrents i les sequeres en el recorregut.

Malgrat tot, la delegació autonòmica va obtindre dos títols, quatre medalles de bronze i tres quarts llocs en este Nacional on van participar els millors especialistes d’esta modalitat esportiva.

El cadet Sergio Domínguez, del Club Piragüisme Cullera, es va pujar pel cap alt alt del podi en el K1, així com Cayetano Sánchez, qui també va aconseguir la medalla d’or en paracanoe. Els veterans Vicente Tortajada i Jordi Giménez, del Club *Piragüisme Sueca, van acabar en tercera posició.

D’altra banda, Izan Aliaga, del Scooter Algemesí, en K1 juvenil; Carlota Villanueva i Josep Peris, del CP Silla, en K2 mixt juvenil; i Marcos Climent i Andrea Sánchez, del CP Silla, en K2 mixt sènior, van aconseguir la tercera posició en les seues respectives categories i la corresponent medalla de bronze.

Paula Sendra, en K1 cadet, Ángel Jorde i Jiahong Lin, en K2 juvenil, i Kike Sendra, en C1 sub-23, es van quedar a un pas del tercer lloc encara que van haver de conformar-se amb el quart lloc en les seues competicions.

Scroll to Top