Els representants de la CV tornen a ser protagonistes en el segon torneig de la Primera Divisió Sènior Masculina i Iberdrola Lliga Nacional de caiac pol

L’equip sènior femení del Club Alaquàs KP s’ha alçat amb un merescut segon lloc després de caure en la final contra el vigent campió, el Club Deportivo Pinatarense de Múrcia.

Les xiques d’Alaquàs han aconseguit guanyar al Copacabana en la semifinal i, d’esta manera, colar-se en la final i lluitar per aconseguir el títol.

No obstant això, les representants de la Comunitat Valenciana han aconseguit la plata després de perdre en la final. Malgrat això, este segon lloc fa gust de victòria, ja que s’han escapat de les seues perseguidores a l’hora d’aconseguir el bitllet per a l’Europeu de clubs d’enguany.

D’altra banda, el Club de Regates Borriana, ha demostrat una important millora, ja que després de cinc partits disputats i, després de donar alguna sorpresa en la fase de grups, han obtingut el sisé lloc, millorant el seté del torneig anterior.

Mentrestant, en la Primera Divisió Sènior masculina, el RCN Castelló s’ha alçat amb l’or després de disputar una final molt ajustada contra l’equip gallec CN Rodeira.

El Club Alaquàs KP, no obstant això, ha patit en este torneig per a acabar aconseguint un seté lloc, seguit dels seus companys del Club Picassent KP, que ha sigut huité. L’objectiu ara és continuar lluitant per aconseguir millor resultat dins d’un mes, en el pròxim torneig per a tractar d’estar en les posicions de dalt.

Scroll to Top