Els jugadors Iván Hoyos, Alejandro Vall, Sergio Corbella i Javier Arego, membres de la selecció espanyola de caiac pol en els World Games

Els jugadors Iván Hoyos, del Club Alaquàs KP, i Alejandro Vall, Sergio Corbella i Javier Arego, del RCN Castelló, formen part de la selecció espanyola de caiac pol que participa en els Word Games 2022 a la ciutat estatunidenca de Birmingham.

Asier López de Arbina, del RCN Castelló, també acompanya als nostres esportistes en este repte esportiu com a team manager.

Els World Games és un esdeveniment multiesportiu on participen atletes i equips de tot el món. Les disciplines que entren en lliça són aquelles que no tenen presència en els Jocs Olímpics. L’Associació Internacional de Jocs Mundials, baix el patrocini del Comité Olímpic Internacional, organitza la cita esportiva internacional.

En la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana estem molt orgullosos de la presència dels esportistes autonòmics, ja que quatre dels huit integrants formen part dels clubs de la nostra autonomia.

Scroll to Top