El Real Club Nàutic de Castelló domina l’Autonòmic de vaixell drac d’Onda

El Real Club Nàutic de Castelló va dominar el passat cap de setmana el Campionat Autonòmic de la modalitat de vaixell drac, que va tindre lloc en l’embassament de Sitjar en la localitat castellonenca d’Onda.

L’entitat castellonenca va sumar un total de 234 punts per a pujar-se al primer lloc de la classificació general. Les seues embarcacions van aconseguir sis títols i tres subcampionats en la competició de la Comunitat Valenciana que, per primera vegada, es va disputar en el terme municipal d’Onda.

El Real Club Nàutic Torrevieja, amb 168 punts, i el Club Nàutic La Vila, amb 116, van acabar en segona i tercera posició, respectivament. Mentrestant, el Vela Marina Valencia Sailing, amb 90 punts, va ser quart.

En el medaller, el Real Club Nàutic Torrevieja va aconseguir una valuosa recompensa, ja que els seus equips van aconseguir dos títols i tres subcampionats. D’altra banda, el Club de Vela Marina València Sailing van sumar un or, una plata i un bronze i el Club Nàutic La Vila va acabar la cita esportiva amb dos plates i tres bronzes.

Scroll to Top