Els campions autonòmics de caiac pol de la Comunitat Valenciana es decideixen este cap de setmana en la Marina Burriananova

Els campions autonòmics de les categories sènior masculí i femení, sub-16 i sub-21 es decidiran este cap de setmana en les aigües de la Marina Burriananova, ja que es disputa el Campionat de la Comunitat Valenciana. Un total de 30 partits es disputaran durant les dos jornades de competició.

De manera ininterrompuda, els diferents equips de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana entraran en lliça amb l’únic objectiu de coronar-se vencedors en les seues respectives categories de la temporada 2021.

Esta és l’última competició autonòmica d’una temporada marcada per la pandèmia provocada per la COVID-19 en la qual els esportistes de la Federació han lluitat contra totes les adversitats que han aparegut en el camí.

RCN Castellón, Picassent KP, Alaquàs KP i el Club de Regatas Burriana seran els clubs del territori autonòmic que aporten els seus equips per a les diferents competicions de l’Autonòmic.

Scroll to Top