El Real Club Náutico de Castellón, el gran vencedor de l’Autonòmic de la modalitat de vaixell drac

El Real Club Náutico de Castellón va ser el gran vencedor de l’Autonòmic de la modalitat de vaixell drac, celebrat este cap de setmana en les aigües de Torrevieja. La victòria del club castellonenc va ser, a més, la gran sorpresa de la jornada, ja que la seua secció de vaixell drac va ser presentada fa pocs dies.

Un altre dels grans protagonistes de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana va ser el Real Club Nàutic Torrevieja, que va aconseguir un total de dos títols, una plata i dos medalles de bronze. L’entitat que va actuar a casa va rendir a gran nivell davant el seu públic en esta volta de la modalitat de vaixell drac a l’aigua.

En l’Autonòmic pròpiament dit, el RCN Castelló es va adjudicar el títol, mentre que el RCN Torrevieja i el Club Nàutic La Vila Joiosa van acabar en segona i tercera posició, respectivament.

Respecte a la classificació open, el club castellonenc va aconseguir cinc títols, dos subcampionats i una medalla de bronze, la qual cosa els va permetre sumar un total de 328 punts. El Club Nàutic Saint Lucia, amb 265 punts, i l’Associació Esportiva Pinatarense, amb 199, li van acompanyar en el podi de la classificació open.

D’altra banda, en la categoria de dones supervivents de càncer de mama, els equips del Club de Vela Marina València Sailing Club van rendir a un excel·lent nivell, ja que van quedar en primera i tercera plaça. De nou, van tornar a demostrar la seua implicació i saber fer.

Juan Antonio Cinto, president de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, va lloar el gran campionat autonòmic: “Tot ha eixit genial i sense imprevist, gràcies a l’excel·lent treball organitzatiu del RCN Torrevieja, així com de la resta de col·laboradors, clubs, palistes i públic que van ajudar a l’èxit de la jornada”.

“Hem gaudit d’una competició molt interessant i vistosa, ja que els esportistes han generat un gran espectacle”, ha agregat el màxim responsable de la Federació Autonòmica.

Finalment, Cinto ha augurat grans èxits a tots els participants: “S’han preparat tots els clubs a consciència per a arribar en perfectes condicions a la competició, però estem segurs que rendiran a un gran nivell durant tota la temporada que s’inicia en 2022”.

Scroll to Top