El valencià Eduardo Pérez, nou seleccionador de l’equip nacional femení absolut de caiac pol

El valencià Eduardo Pérez ha sigut nomenat nou seleccionador de l’equip nacional femení de caiac pol en categoria sènior per a les pròximes competicions internacionals.

Pérez, actual jugador de l’equip de caiac pol del Club Regates Borriana, ha desenvolupat la feina com a entrenador de la selecció absoluta femenina de la Comunitat Valenciana en les últimes temporades.

De fet, sota la seua direcció, el combinat autonòmic ha conquistat el tercer lloc en el Campionat d’Espanya en els anys 2018 i 2019.

Aquest nomenament posa de manifest l’excel·lent nivell dels tècnics de caiac pol de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, ja que Gonzalo García i Sergio García ja dirigeixen les seleccions nacionals en categoria sub-21 en els últims anys.

Gonzalo García, que ostente el càrrec de seleccionador de l’equip nacional sub-21 masculí des de 2017, ha obtingut el quart lloc en el Mundial de 2016, celebrat en Siracusa (Itàlia). També ha aconseguit el nové lloc en l’Europeu de 2017 de Saint-Omer (França) i el quart en l’Europeu de Coïmbra en 2019 (Portugal).

Mentrestant, Sergio García, actual entrenador de l’equip nacional sub-21 femení, també ha aconseguit grans resultats. Així, després d’haver compartit el càrrec de seleccionador sub-21 masculí amb el seu company Gonzalo García en 2017, ha aconseguit amb l’equip femení el seté lloc en el Mundial del Canadà en 2018 i la cinquena plaça en l’Europeu de Coïmbra (Portugal) en 2019.

 

 

Scroll to Top