El Real Club Náutico de Castellón, en categoria masculina, i el Picassent Kayak Polo, en sub-21/femení, es proclamen campions autonòmics

El Real Club Náutico de Castellón, en categoria masculina, i el Picassent Kayak Polo, en la categoria que agrupa els equips sub-21 i femenins, s’han adjudicat el títol autonòmic de caiac pol en les seues respectives categories.

La cita esportiva, que s’ha celebrat durant tot el cap de setmana en la Marina Burriananova, ha servit per a decidir els millors equips de la Comunitat Valenciana d’aquesta modalitat esportiva.

En absoluta masculina, el Real Club Náutico de Castellón, una vegada més, es va emportar el ceptre autonòmic per davant de l’Alaquàs Kayak Polo i el Picassent Kayak Polo, que van completar el podi final.

D’altra banda, el combinat sub-21 del Picassent Kayak Polo es va coronar vencedor en la categoria sub-21/femení. L’equip sub-21 de l’Alaquàs KP i el femení del mateix clubs van aconseguir la segona i tercera posició.

Finalment, en la divisió sub-16, dos conjunts del Club de Regatas Burriana van ocupar els dos primers llocs. L’entitat de Borriana està treballant molt dur en els últims anys per a traure grans promeses del caiac pol. L’Alaquàs KP va acabar tercer.

Cal destacar les dures condicions climatològiques –amb forts vents durant tots els partits- que van propiciar que els esportistes feren un gran esforç físic i tècnic.

 

Scroll to Top