El Club Nàutic La Vila Joiosa, primer tant en promeses com en la general a Dénia

El Club Nàutic La Vila Joiosa va finalitzar en primera posició de la classificació tant en la categoria joves promeses com en la general en la prova de Dénia, primera prova de XVIII Lliga de Surfsky i Caiac de Mar i VIII Lliga de Joves Promeses de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana.

En la general, el Club Nàutic La Vila Joiosa va sumar un total de 500 punts, que li van permetre superar en la classificació final al Club Nàutic de Castelló, amb 238 punts, i al Club Nàutic Dénia, amb 237.

Mentrestant, en la classificació de Joves Promeses, el Club Nàutic La Vila Joiosa també va aconseguir el primer lloc gràcies als 77 punts que van obtindre els seus esportistes. El Club Nàutic Dénia i el Club Nàutic de Castelló van acabar en segona i tercera plaça, respectivament.

Finalment, en el medaller final, els esportistes locals del Club Nàutic de Dénia van ser els protagonistes, ja que van acabar la competició amb nou medalles d’or, una plata i un bronze.

El Club Nàutic La Vila Joiosa, malgrat el seu extraordinari nivell, va ser segon en el medaller amb cinc ors, quatre plates i sis bronzes, la qual cosa li va convertir en el club que més medalles va obtindre en la cita de Dénia. El Club Nàutic Canet d’en Berenguer va tancar els llocs de mèrit amb huit medalles en total.

Scroll to Top