El Real Club Nàutic Castelló destaca a casa en la segona competició de la Lliga Autonòmica de vaixell drac

El Real Club Nàutic Castelló va resultar el gran protagonista de la segona competició de la Lliga Autonòmica de vaixell drac, que va tindre lloc en les instal·lacions del RCN Castelló el passat cap de setmana.

Les embarcacions del club castellonenc van aconseguir un total de 259 punts, la qual cosa va fer que els esportistes locals acabaren en primera posició en la classificació general. El Real Club Nàutic Torrevieja, amb 180, i el Club de Vela Marina València Sailing Club, amb 179, van acabar en segona i tercera posició.

D’altra banda, en el medaller, el Club Nàutic de la Vila Joiosa va obtindre quatre títols, un subcampionat i una medalla de bronze en la cita castellonenca, que va reunir multitud d’esportistes amb ganes de demostrar la seua passió pel piragüisme.

El Real Club Nàutic Torrevieja, amb tres ors, una plata i dos bronzes, i el Real Club Nàutic Castelló, amb dos ors, tres plates i un bronze, li van seguir en el medaller.

L’ambient va ser extraordinari ja que es va rebre a tots els participants d’estes embarcacions i les diferents categories, com els integrants del vaixell paradrac del club La Vila, grans campions, com les integrants de les embarcacions BCS/ACS i resta de categories.

El Real Club Nàutic de Castelló, a més, va tindre l’orgull de debutar a casa amb la participació del seu primer vaixell BCS (dones supervivents càncer de mama) així com ACS (persones supervivents de càncer).

A este debut va acudir la Presidenta de la AECC de Castelló, amb la qual el RCN Castelló ha col·laborat perquè esta fita fora possible, amb eixes dones que van provar este esport i han decidit continuar i competir, ja que en molt poc temps han pogut veure la millora de la seua qualitat de vida amb la pràctica d’este esport.

Scroll to Top