El Club Piragüisme Silla, guanyador del XXXVII Campionat Autonòmic d´Hivern 2022 de aigües tranquiles

El passat cap de setmana va tindre lloc, a Antella, la 4a Prova i Campionat Autonòmic de la XXIII Lliga d’Hivern 2022.

Esportistes i públic, des de l’aigua i des de les grades, van demostrar tindre l’energia carregada al 100% i les ganes de tancar la Lliga d’enguany a lo gran.

Encara que el matí va començar amb dificultats, a causa de la pluja i el fred, finalment es va viure una estupenda jornada al paratge Natural d’Antella, al riu Xúquer, amb participants de la Comunitat Valenciana, de Múrcia i fins i tot Galícia, fidels cada any a la nostra cita.

El Club Piragüisme Silla, amb 676 punts, va quedar primer a la competició, seguit del Scooter Club Algemesí, amb 581 punts, i del Club Piragüisme Cullera, amb 406.

Pel que fa a la competició de veterans, el primer i segon lloc se’l van emportar els mateixos clubs.

El Club Piragüisme Silla va aconseguir la victòria amb 38 punts i el Scooter Club Algemesí va quedar segon amb 27. La Penya Piragüista Antella va aconseguir el tercer lloc amb 21 punts.

Aquesta darrera prova a Antella va posar el punt final a l’emocionant Lliga Autonòmica d’Hivern i va servir per proclamar guanyador al Scooter Club Algemesí, que va aconseguir la vitòria amb un total de 48 punts.

El segon lloc, encara que també amb 48 punts, va ser per al Club Piragüisme Silla i en tercera posició va quedar Club Piragüisme Cullera, amb 36 punts.

La lliga dels veterans va ser per al Club Piragüisme Silla, amb un total de 52. En segona posició, amb 37 punts, va quedar el Scooter Club Algemesí. El bronze se’l va emportar la Penya Piragüista Antella, que va aconseguir 34 punts en total.

Con esta gran temporada por parte de los equipos de la Comunitat Valenciana se ha comprobado las ganas de competir y seguir sumando que tienen los equipos, preparados ya para empezar las distintas Ligas Nacionales con una garantía de éxito en distintas categorías y modalidades.

Scroll to Top