Bárbara Pardo s’adjudica el primer lloc en sub-23 K1 5000 metres del Campionat d’Espanya d’hivern sprint olímpic

Bárbara Pardo, de la Penya Piragüista Antella, s’ha coronat com la millor esportista de la delegació de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana en el Campionat d’Espanya d’hivern sprint olímpic, disputat a Sevilla durant el cap de setmana.

L’esportista valenciana es va pujar al primer escaló del podi després d’aconseguir el triomf en la categoria sub-23 del K1 en la distància de 5000 metres.

Fins a cinc clubs de la Comunitat Valenciana es van desplaçar a terres sevillanes per a disputar este Nacional i que van proporcionar excel·lents resultats per als interessos de la nostra delegació.

De fet, el CP Silla va aconseguir el lloc vint-i-tresé en la classificació final per clubs. També l’Scooter Club Algemesí, que va ser vint-i-nové, va acabar entre els 30 millors clubs de la competició nacional.

D’altra banda, la Penya Piragüista Antella, en el lloc 66, el RCN Castelló en el 71, i el CN La Vila Joiosa en el 85 van arredonir l’actuació de les entitats esportives de la Comunitat Valenciana.

Resultados

Scroll to Top