El Club Piragüisme Cullera brilla com a local en la seua seu de la Lliga d’Aigües Tranquil·les

El Club Piragüisme Cullera va exhibir el seu potencial a casa. Davant el seu públic. Els seus esportistes van brillar en la segona competició de la Lliga d’Aigües Tranquil·les de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana.

De fet, el club de Cullera va aconseguir set medalles d’or, dos de plata i tres de bronze, la qual cosa li va fer pujar fins al primer escaló del medaller. El Club Piragüisme Silla, amb cinc ors, cinc plates i cinc bronzes, i l’Scooter Club Algemesí, amb tres ors, huit plates i sis bronzes, van ocupar la segona i tercera plaça, respectivament.

Respecte a la classificació general, el Club Piragüisme Silla va acabar en primer lloc gràcies als 416 punts que van sumar els seus esportistes en esta segona prova de la Lliga d’Aigües Tranquil·les. El Club Piragüisme Cullera, amb set punts menys, es va haver de conformar amb la segona plaça. Finalment, l l’Scooter Club Algemesí va ser tercer amb 351 punts.

En joves promeses, el Club Piragüisme Silla va tornar a destacar per davant de l’Escuela Piragüismo Mar Menor i el Club Piragüisme Cullera.

Mentres, en veterans, el Club Piragüisme Silla també va ser el millor. L’Scooter Club Algemesí i la Penya Piragüista Antella li van acompanyar entre els tres millors de la competició.

Scroll to Top