L’Alaquàs KP domina en el primer torneig de la Lliga Autonòmica en sub-21 mixt i sènior femení

L’Alaquàs KP va ser el gran dominador en el primer torneig de la Lliga Autonòmica de caiac pol en les categories sub-21 mixt i sènior femení, que es va disputar en les seues instal·lacions.

El club local va ser profeta en la seua terra i va aconseguir acabar el cap de setmana amb dos dels seus equips enfilats al primer lloc de la classificació en totes dos categories.

En sub-21, l’Alaquàs KP sub-21 A se va portar el triomf en la final després de véncer al C. Natació Banyoles per 3-5. Abans, van superar els seus companys de club, l’Alaquàs KP B, per 0-8.

Mentres, en sènior femení, l’equip A del club local va aconseguir el primer lloc en guanyar en la final al CR Burriana per 3-2. C. Natació Banyoles va aconseguir el tercer lloc davant l’Alaquàs KP B.

D’altra banda, en la categoria sub-16 mixta sub-21 femenina, el CR Burriana sub-16 va ser el millor gràcies als 12 punts que va aconseguir, després de véncer quatre partits i només perdre un.

CDB Piragua Madrid Sub-21 Femení, amb tres triomfs, un empat i una derrota, i el CR Burriana sub-21 Femení, amb dos triomfs, un empat i dos derrotes, van ocupar la segona i tercera posició, respectivament.