Comença la Lliga Autonòmica de caiac pol amb la participació de sis clubs en la seu d’Alaquàs

Continuem donant principi a les diferents competicions que organitza la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana. La Lliga Autonòmica de caiac pol s’inicia a Alaquàs amb una cita esportiva on es donaran cita els equips de sis clubs.

Un total de 36 partits de caiac pol es disputaran durant tot el cap de setmana en una competició que centrarà atenció de tots els aficionats al caiac pol de la Comunitat Valenciana.

En categoria sub-21 i sènior femenina, es donaran cita dos equips del sènior femení de l’Alaquàs KP i dos més del mateix club de categoria sub-21. El Club Regatas Burriana aportarà un equip sènior femení i un altre sub-21 masculí. Mentres, el Club Picassent KP i el RCN Castelló participaran amb un combinat sub-21 cadascun. I, finalment, el CN Banyoles, de Catalunya, també es donarà cita en esta categoria amb un sènior femení i un sub-21 mixt.

En categories sub-16 i sub-21 femenina, competiran un equip femení i un altre sub-16 mixt de l’Alaquàs KP i un combinat femení i dos sub-16 pertanyents al Club de Regatas Burriana. El Piragua Madrid es desplaçarà també a terres valencianes amb un conjunt sub-21 femení.

Scroll to Top