El Club Nàutic La Vila Joiosa triomfa en una nova prova de la Lliga de Caiac de Mar celebrada al Campello

El Club Nàutic La Vila Joiosa va eixir triomfador en la quarta prova de la Lliga de Caiac de Mar i de la Lliga de Joves Promeses que va tindre lloc el passat cap de setmana en la localitat alacantina del Campello. El club de La Vila es va pujar fins al primer escaló del medaller gràcies als huit títols, cinc subcampionats i tres bronzes que van aconseguir els seus esportistes.

Un total de 123 palistes es van donar cita en esta prova que va haver de retardar-se una setmana amb motiu de l’alerta meteorològica del passat 23 de maig. En esta ocasió, les aigües de la badia del Campello van acollir als esportistes procedents de nou clubs del territori valencià, que van gaudir d’una jornada única per a practicar el seu esport gràcies a la bona organització del Club Nàutic Campello amb la col·laboració de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana.

En el medaller general, el Club de Piragüisme Pobla Marina, amb cinc títols, quatre subcampionats i un bronze, i el Club Nàutic Canet d’en Berenguer, amb dos ors, dues plates i dos bronzes, van acabar en segona i tercera posició, respectivament.

El Club Nàutic La Vila es va alçar amb la primera plaça de la classificació general per clubs amb 408 punts. El Club de Piragüisme de Pobla Marina es va fer amb la segona plaça amb 249 punts, mentre que el Real Club Nàutic de Castelló, amb 211 punts, va tancar el podi.

Pel que fa a la classificació general per clubs en la Lliga de Joves Promeses, el Club Nàutic La Vila Joiosa també va ser el gran triomfador amb 257 punt. Per darrere, el Club Nàutic Campello, amb 77, i el Real Club Nàutic de Castelló, amb 76, li van seguir en la classificació.

Scroll to Top