Bon cap de setmana dels equips de la Comunitat Valenciana a Arcos de la Frontera

El passat cap de setmana va tindre lloc una nova jornada de la Lliga Nacional de caiac pol en la localitat gaditana d’Arcos de la Frontera. El Club Regatas Burriana, en Tercera Divisió Sènior Absoluta, i el Club Alaquàs KP, en Primera Divisió Sub-21, es van pujar al tercer lloc del podi en les seues respectives categories.

D’una banda, en el primer torneig de la Tercera Divisió Sènior Absoluta, el Club Regatas Burriana va competir a un gran nivell i, encara que va caure en la lluita per ficar-se en la final contra el Club Deportivo Piragüismo Arcos, es va superar per a emportar-se la medalla de bronze després de guanyar al Club Escola Marítima*Combarro per 2-1. El conjunt de Borriana torna a casa amb molt bones sensacions i amb les opcions intactes per a pujar de categoria.

Mentrestant, en el segon torneig de la Primera Divisió sub-21, el Club Alaquàs KP també va barallar per estar en els llocs de mèrit en la competició. De fet, el conjunt valencià es va guanyar el tercer lloc en la classificació final després de superar a l’equip de Valdepeñas. El CD Piragüismo Arcos, botxí dels valencians en semifinals, i el CD Kayak Polo Málaga van ocupar la primera i segona posició, respectivament.

Scroll to Top