El Club Nàutic La Vila Joiosa obté el tercer lloc en el Campionat d’Espanya de caiac de mar disputada a Dénia

El Club Nàutic La Vila Joiosa es va pujar al tercer escaló del podi del Campionat d’Espanya de caiac de mar disputada el passat cap de setmana en la localitat alacantina de Dénia.

Una vegada més, els clubs de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana van ser protagonistes en la cita nacional, que va resultar un gran èxit de participació i organització sota la batuta del Real Club Nàutic Dénia.

Gràcies als 695 punts aconseguits pel Club de la Vila Joiosa, el conjunt alacantí va aconseguir la tercera plaça en la classificació general de la competició estatal. Els esportistes del Club Piragüisme Silla, cinqué, el Club de Piragüisme Pobla Marina Kayak de Mar, sisé, i el Real Club Nàutic Dénia, nové, també van realitzar una gran competició que va fer als seus clubs ficar-se entre els deu millors de la cita esportiva.

D’altra banda, el Real Club Nàutic Castelló, amb 136 punts, i el Real Club Nàutic Dénia, amb 83, van acabar en sisena i novena plaça en la classificació de Joves Promeses.

Finalment, en la categoria màster, el Club de Piragüisme Pobla Marina Kayak de Mar, amb 360 punts, es va ajudar a pujar fins al subcampionat, només per darrere del Club de Mar Mallorca. També el Club Esportiu Port d’Alacant, amb 239 punts, va ser quart, quedant-se a només 20 punts d’aconseguir el podi.

Juan Antonio Cinto, president de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, va seguir in situ la competició de Dénia i va valorar molt positivament el cap de setmana.

“Hem gaudit d’una competició excepcional. Des d’aquestes línies volem agrair l’excel·lent treball realitzat per l’organització del Real Club Nàutic Dénia i per la confiança depositada per la Federació Espanyola en la Comunitat Valenciana per a organitzar un campionat d’aquest calibre”, va indicar Cinto.

Així mateix, el president va felicitar a tots els esportistes de la Comunitat per les seues grans actuacions: “Estem molt contents pels resultats obtinguts pels nostres clubs i piragüistes. Tornem a exhibir un gran nivell competitiu que ens fa estar entre els millors en la disciplina de caiac de mar”.

Scroll to Top