Dénia, seu del Campionat d’Espanya de caiac de mar durant el pròxim cap de setmana

La localitat alacantina de Dénia es convertirà del 8 al 10 de setembre en el centre d’atenció del piragüisme del territori nacional amb motiu de la celebració del Campionat d’Espanya de caiac de mar que es disputa en les seues aigües.

De nou, el Real Club Nàutic de Dénia, pertanyent a la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, serà l’amfitrió d’una de les competicions més importants del calendari nacional.

No en va, els millors palistes d’esta especialitat esportiva es desplaçaran fins a terres alacantines per a lluitar pels diferents títols que es posaran en lliça durant el cap de setmana.

Juan Antonio Cinto, president de la Federació de Piragüisme de la CV, ha explicat que este campionat és “una gran oportunitat per a gaudir del millor caiac de mar en la nostra Comunitat”.

“Estem convençuts que els participants oferiran un gran espectacle en aigües de Dénia, que tornarà a convertir-se en un referent organitzatiu gràcies al seu gran treball i amb estima de tots els detalls”, ha agregat Cinto.

Scroll to Top