El Club Alaquàs KP i el Club de Regates Burriana, vencedors en la segona jornada del Torneig XXI Lliga Autonòmica Marina Burriananova de caiac pol

El Club Alaquàs KP, en categoria sub-16, i el Club de Regates Burriana, van ser els grans protagonistes en la segona jornada del Torneig XXI Lliga Autonòmica Marina Burriananova de caiac pol, celebrat el passat cap de setmana a Picassent.

En la competició sub-16, l’equip d’Alaquàs va finalitzar en primera posició la classificació després de sumar un total de 12 punts després de la disputa de tots els enfrontaments.

L’equip negre del Club de Regates Burriana va ser segon amb huit punts, mentre que l’equip blanc del club de Burriana va tancar la classificació amb zero punts.

D’altra banda, en la competició que va reunir els combinats sub-21 i femení, el Club de Regates Burriana es va proclamar campió al final de tota la competició. Va aconseguir 20 punts en la classificació final.

El Club Picassent KP, amb 16 punts, i el Club Alaquàs Femení, amb 12 punts, van ocupar la segona i tercera posició, respectivament.