El Club Alaquàs KP, en sub-21, i el Club Regatas Burriana, en Tercera Divisió Absoluta, acaben segons en Tres Cantos

El Club Alaquàs KP, en categoria sub-21, i el Club Regatas Burriana, en Tercera Divisió Absoluta, han acabat en segona posició en el III Torneig de la Lliga Nacional de caiac pol disputat en la localitat madrilenya de Tres Cantos.

En sub-21, el CD Piragüismo Arcos va acabar emportant-se el triomf per davant del Club Alaquàs KP, que va demostrar que es troba en un gran moment de forma. CDB Kayak Club Valdepeñas va ser tercer en la general.

Mentrestant, en la Tercera Divisió Absoluta, el Club Regates Burriana va realitzar una gran competició encara que va acabar perdent en la final contra l’Arcos en un partit molt disputat que va acabar 4-6. Aquest resultat acosta al club de la Comunitat Valenciana a l’ascens, ja que s’ha col·locat segon en la classificació.

La pròxima cita es disputarà els dies 26 i 27 de juny.