Antella, seu de l’última prova de la Lliga Autonòmica d’Hivern d’aigües tranquil·les i del Campionat Autonòmic

El diumenge, 13 de març, arriba l’última prova de la Lliga Autonòmic d’Hivern d’aigües tranquil·les que a la vegada és Campionat Autonòmic de la modalitat. La localitat d’Antella acollirà esta cita esportiva que reunirà un total de 56 dones i 208 homes.

Antella, seu habitual del programa de tecnificació de la modalitat d’aigües tranquil·les, serà l’escenari perfecte per a tancar una competició que està deixant grans moments.

Real Club Náutico Castellón, Scooter Club Algemesí, Club Náutico Canet d’En Berenguer, Club Piragüismo Silla, Club Piragüismo Cullera, Penya Piragüista Antella, Club Piragüisme Sueca, Club Náutico La Vila Joiosa i Club Deportivo Puerto de Alicante són els clubs de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana que aportaran esportistes a la competició, organitzada per la Penya Piragüista Antella.

A més, com ve passant en moltes de les cites esportives que se celebren en territori autonòmic, hi haurà presència del Club Fluvial de Lugo, Escuela Piragüismo Mar Menor, Blanca Club Piragüismo i Club Murcia Remo.

Scroll to Top