Un total de 16 esportistes es donen cita en la primera concentració masculina absoluta de caiac pol després del confinament

Un total de 16 esportistes de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana es van donar cita dissabte passat en la primera concentració de la categoria masculina absoluta de caiac pol després del confinament provocat per la crisi sanitària de la COVID-19.

Després de les últimes sessions virtuals que es van realitzar durant els mesos de major risc pel *coronavirus, el dissabte va arribar el moment de reunir-se en Burriananova per a participar en aquesta concentració del Programa de Tecnificació i que va ser dirigida per Jorge Bolea.

Per a garantir la seguretat i salut de tots els participants es van prendre les precaucions necessàries. Així, els esportistes participants van guardar la distància de seguretat entre ells, van portar màscares i es van prendre la temperatura. També es va tractar el material tant abans com després amb els productes recomanats per a no córrer cap risc.

En la jornada tècnica, es va posar especial recalcament per l’equip tècnic en la mecanització de l’atac. Després d’aquest treball tàctic, es van recordar situacions de pressió i es van llançar penals.

Scroll to Top