Tornen les concentracions autonòmiques del programa de tecnificació d’aigües tranquil·les a Antella

El passat cap de setmana van tornar les concentracions autonòmiques del programa de tecnificació d’aigües tranquil·les en la localitat valenciana d’Antella. Amb motiu de la pandèmia per la COVID-19, l’organització de l’activitat només va reunir una part del grup de tecnificació, 10 esportistes, per a garantir la seguretat de tots en aquesta situació de crisi sanitària.

En pròximes dates, la resta de piragüistes del grup de tecnificació també acudiran a les concentracions corresponents per a seguir amb els seus entrenaments amb els tècnics de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana.

Durant la concentració es van realitzar test de tècnica i entrenaments en l’aigua i en sec amb argómetres. Com argumenten els tècnics, és fonamental la pretemporada per a millorar l’eficàcia en l’aigua des del començament de la nova campanya.

A poc a poc i, després de mesos complicats, els esportistes van reprenent els seus nivells de condició física per a afrontar la temporada 2020-21. És fonamental destacar el grau d’implicació de tots els piragüistes, ja que estan amb moltes ganes de tornar a la competició.

Com ve succeint en totes les concentracions planificades per la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, s’han seguit estrictament els protocols marcats per les autoritats sanitàries per a garantir la salut de tots els assistents.

Scroll to Top