Quasi una trentena d’embarcacions gaudixen de l’estrena de la Lliga de Barco Dragón amb el Club Canoe Almazora com a protagonista

Un total de 26 embarcacions van gaudir el passat cap de setmana de la primera competició de la cinquena edició de la Lliga Autonòmica de Barco Dragón, que es va disputar en la localitat castellonenca d’Almassora.

El Club Canoe Almazora, amfitrió de la prova, es va convertir en el gran protagonista de la competició, gràcies als dos títols, quatre subcampionats i dues medalles de bronze que van aconseguir els seus representants en la cita disputada en l’embarcador del riu Millars Santa Quiteria.

El Club Piragüisme Badalona català també va estar a gran nivell, i li va permetre ascendir fins al segon escaló del medaller general. Mentrestant, el Real Club Nàutic Torrevieja, amb tres ors i dues plates, i el Club de Dragon Boat Marina València BCS-ACS, amb tres ors i una plata, van acabar en segona i tercera posició, respectivament.

D’altra banda, en la classificació general, el Club Canoe Almazora va sumar un total de 215 punts el que li va permetre acabar en primera posició. A escassos set punts li va seguir el Real Club Torrevieja, mentre que el Club Piragüisme Badalona, amb 159, va ser tercer. El Club de Dragon Boat Marina València BCS-ACS va tancar la taula classificatòria amb 128 punts.

Scroll to Top