Nerea Bolea representa a la Federació de Piragüisme de la CV en l’exposició fotogràfica de Confedecom

Nerea Bolea, representant del Club Alaquàs Kayak Polo, ha sigut l’esportista que ha representat a la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana en l’exposició “La dona en l’esport federat de la Comunitat Valenciana”, creada per l’Associació de Federacions Esportives de la Comunitat Valenciana (Confedecom).

Bolea, que va formar part de la selecció nacional en categoria sub-21, va ser fotografiada en una sessió professional perquè la seua imatge ajudara a promocionar la importància i rellevància de la dona en l’esport federat.

A l’acte institucional, que es va celebrar ahir, va acudir el Director General d’Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya, qui va xarrar amb la nostra federada durant uns minuts.

L’exposició “La dona en l’esport federat de la Comunitat Valenciana” pot visitar-se fins al pròxim 15 de març en el Centre del Carme Cultura Contemporània.

Aquesta exposició ha pretés ser l’altaveu de l’esport de totes i tots. No importa la disciplina ni l’impacte mediàtic de la dona. La importància radica en el fet de la pràctica esportiva. Piragüisme, gimnàstica, esgrima, futbol, tennis de taula, escacs, bàsquet, judo… 44 dones diferents representades en d’altres fotografies que capten els valors intrínsecs de l’esport.

Scroll to Top