L’Scooter Club Algemesí obté 22 medalles en la seu d’Onda de la Lliga d’Hivern d’Aigües Tranquil·les

L’Scooter Club Algemesí va aconseguir un total de 22 medalles en la tercera cita de la Lliga d’Hivern d’Aigües Tranquil·les que va tindre lloc el passat cap de setmana en la localitat castellonenca d’Onda.

Nou medalles d’or, huit de plata i cinc de bronze va ser el bagatge aconseguit pels esportistes de l’Scooter Club Algemesí durant esta cita que va ser un gran èxit competitiu i d’organització.

El Club Piragüisme Silla, amb sis ors, cinc plates i quatre bronzes, i el Real Club Náutico de Castellón, amb tres ors, cinc plates i cinc bronzes, van acompanyar en el podi del medaller a l’Scooter Club Algemesí.

D’altra banda, en la classificació general per clubs, el Club Piragüisme Silla es va pujar al més alta de la taula gràcies als 706 punts que van aconseguir els seus palistes en el pantà de Sitjar.

L’Scooter Club Algemesí, amb 650 punts, i el Club Piragüisme Cullera, amb 484 punts, també van tindre una gran actuació que els va valdre per a ocupar la segona i tercera posició, respectivament, en la general.

Finalment, en la classificació de veterans, l’Scooter Club Algemesí va repetir victòria amb el Club Piragüisme Silla i la Penya Piragüista Antella per darrere.

Després d’esta cita, ja tots els clubs es troben amb la ment posada en el pròxim Campionat Autonòmic d’Antella del pròxim 11 de març, que tancarà la Lliga de la Comunitat Valenciana.

Scroll to Top