Les seleccions sènior i sub-21 masculines de caiac pol afinen la seua posada a punt per al Nacional per Autonomies

Les seleccions sènior i sub-21 masculines de caiac pol van treballar el passat cap de setmana per a afinar la seua posada a punt de cara a l’imminent Campionat d’Espanya per autonomies que es disputarà en dos setmanes a Madrid.

Esta va ser la primera concentració per als dos combinats autonòmics amb la vista posada a aconseguir els llocs de mèrit en el pròxim Nacional, que reunirà les millors seleccions autonòmiques.

Gonzalo García, en sènior masculina, i Nuria Canyes, en sub-21 masculina, van dirigir les diferents sessions de treball que es van centrar en aspectes tècnic tàctics per a ajustar als equips amb l’objectiu d’aconseguir el títol.

Vicente Claramonte, Sergio Corbella, Alejandro Valls i Rubén Arego, del RCN Castellón; Sergio García i Jordi Mateu, del Alaquàs KP; i Juan Carlos Rodríguez, David Beltrán, Salvador Bella i Rafael Blanco, del Picassent KP, van formar l’equip sènior masculí.

Mentrestant, el combinat sub-21 el van integrar RCN Castellón; Josep Murillo i Diego Guinot, del Alaquàs KP; Javier Romeu, del Picassent KP; i Yoel Calvente, Iker Rodríguez, Alberto Del Olmo, Manolo Lluçar i Óscar Martí, del Club Regatas Burriana.

Scroll to Top