Les seleccions nacionals de caiac pol s’exerciten a Borriana i Castelló

Les seleccions nacionals en categories sènior femení i sub-21 masculí i femení s’han exercitat durant tot el cap de setmana en la concentració que ha tingut lloc en les instal·lacions de la Marina Burriananova i el RCN Castelló amb la vista posada en el Campionat del Món que se celebrarà a l’octubre a Roma.

Com ja és habitual, el caiac pol de la Comunitat Valenciana ha estat molt ben representat en les sessions preparatòries. De fet, 13 palistes i tres tècnics han format part dels diferents equips nacionals que han treballat intensament durant l’últim cap de setmana.

En el combinat masculí sub-21, el tècnic Gonzalo García, del Club Alaquàs KP, ha sigut el responsable de coordinar el treball realitzat. Javier Arego i Pablo García, del RCN Castelló; Diego Guinot, del Club Alaquàs KP; David Beltrán, del Club Picassent KP; i Manolo Llusar, del Club de Regates Borriana, han format la representació de la nostra Comunitat en la cita celebrada a les Escoles de la Mar i en les instal·lacions del RCN Castelló.

Reunions tècniques, treball en equip i esforç en el camp de joc… Tot este esforç ja va encaminat per a afrontar amb garanties el primer campionat ECA en Essen al juliol, que servirà per a afinar a l’equip de cara al Mundial de Roma.

D’altra banda, en categoria femenina, tant l’equip absolut com el sub-21 han practicat els diferents tipus de defenses i atacs durant sis sessions d’entrenament. Aconseguir una medalla en el Mundial és el gran objectiu per a tots dos combinats.

Nuria Cañas i Mar Andreu, del Club Alaquàs KP; i Lydia Romeu, del Club Picassent KP, han participat en la selecció sènior, mentre que Nerea Bolea i Ariadna Hoyo, del Club Alaquàs KP; Amparo Taberner, del Club Picassent KP; i Alexandra Ilie i Saca Calvente, del Club Regatas Burriana, l’han fet en el combinat sub-21.

Eduardo Pérez, del Club Regatas Burriana, i Sergio García, del Club Alaquàs KP, han tornat a ser els responsables tècnics d’estos dos combinats nacionals.

Scroll to Top