La segona Copa d’Espanya de caiac de mar de Santa Eulalia del Riu reuneix una gran delegació de la Comunitat Valenciana

CN la Vila Joiosa, RCN Castelló, CN Canet d’en Berenguer, RCN Dénia, CP Marina València i CP Pobla Marina KM es van donar cita en Santa Eulalia del Riu amb motiu de la segona Copa d’Espanya de caiac de mar.

El CN la Vila Joiosa i el RCN Castelló van ser els clubs de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana que millors resultats van aconseguir en la segona Copa d’Espanya de caiac de mar, que es va disputar en Santa Eulalia del Riu el passat cap de setmana. De fet, el club alacantí va finalitzar tercer en la general, i el castellonenc va acabar un lloc per darrere.

Jaume Josep Baldó, del Club Nàutic La Vilajoiosa; Silvia Rodríguez, del Club Nàutic Canet d’en Berenguer; Jimena Calle i Alejandro Milanés, del Real Club Nàutic Castelló; Antoni Gil i Maik Dimitrov, del Real Club Nàutic Dénia; van obtindre el primer lloc en les seues respectives categories.

Manuel Balaguer, Raquel Carbajo, Jorge Cinto, Enric Giner i Roser Zaragoza, Manuel Balaguer i Elvira Calle, i Raquel Carbajo i Pilar Cinto, del Real Club Nàutic de Castelló; Juan Raúl Cruz, Francisco José Marco i Ionel Dumitrescu, del Club Piragüisme Pobla Marina-Kayak de mar; Rosa Barrachina, i Samuel Garzón i Marian Hernández, del Club Nàutic La Vila Joiosa; Violeta Villaplana, del Club Piragüisme Marina València; Omar Rodríguez, i José Manuel García i Ramón Gómez, del Club Nàutic Canet d’en Berenguer; es van quedar a un pas del triomf en les seues respectives categories i modalitats.

Joan Comas, Paula Andrea Ávila, Paloma Cinto, Marian Hernández, Roser Zaragoza, Juan Ramón Moncho, Eva González i Adrián Pérez, Pablo Mas i Alicia Owen, Joan Gomis i Antonio Pascual, es van penjar la medalla de bronze.

Des de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana convidem als diferents clubs al compartir les seues fotografies i ens etiqueten per a donar difusió a tots els esportistes que treballen diàriament per a aconseguir els objectius que es marquen.

Todos los resultados aquí: https://www.rfeplive.net/Results/Schedule?chid=10909&especiality=KAM

Scroll to Top