La Primera Divisió Homes Sènior de la Lliga Autonòmica de caiac pol torna a la competició el dissabte en la Marina Burriananova

El dissabte, 7 d’agost, torna la Primera Divisió Home Sènior de la Lliga Autonòmica de caiac pol. Les aigües de la Marina Burriananova acolliran el primer torneig d’esta competició, que no va poder disputar-se al gener a causa de les condicions epidemiològiques provocades per la pandèmia de la COVID-19.

El Club de Regates Burriana, el Club Alaquàs KP i el Club Picassent KP entraran en competició en un torneig on es disputaran huit partits en un matí. El caiac pol autonòmic centrarà la seua atenció en esta cita esportiva ajornada des del mes de gener. L’únic absent en la cita serà el RCN Castelló.

Si l’evolució de la pandèmia ho permet, al mes d’octubre tindrà lloc la vint-i-dosena edició del Campionat Autonòmic de caiac pol, competició amb la qual es tancarà el calendari anual de la Federació de Piragüisme de la CV d’esta especialitat esportiva tan arrelada en el nostre àmbit geogràfic.

Scroll to Top