La Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana convoca un concurs fotogràfic per a commemorar el Dia Internacional de la Dona

La Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana ha convocat per primera vegada un concurs fotogràfic per a commemorar el Dia Internacional de la Dona, que se celebra a tot el món el 8 de març.

L’objectiu de la Federació presidida per Juan Antonio Cinto és reconéixer el paper fonamental de la dona en el piragüisme. De fet, les fotografies hauran de representar l’essència de la dona en l’esport en totes les seues facetes i estaments.

Així, es pretén visibilitzar la presència de la dona i oferir referents que servisquen a les futures dones piragüistes que se sumen a esta modalitat esportiva, ja siga com a esportistes, àrbitres, tècniques o jutgesses.

Cada participant podrà presentar un màxim de tres fotografies fins al pròxim 8 d’abril. El jurat, integrat per representants del Comité Esport i Dona i l’equip de comunicació de la Federació, valorarà les diferents fotografies presentades i farà pública la seua decisió el pròxim 17 d’abril. Està previst que se seleccionen 12 captures que formaran part d’una exposició.

La persona que realitze la fotografia guanyadora s’emportarà com a premi una pala, mentre que el segon premi rebrà un conjunt de licres. Finalment, l’accèssit es guanyarà un pol de la Federació.

Bases del concurs fotogràfic

Scroll to Top